Docent

Ik geef les bij Sonnevelt Opleidingen. Ik verzorg daar de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling/Energetisch therapeut.

In de lessen worden psychologische inzichten en gezond verstand gecombineerd met eeuwenoude healing- en readingtechnieken. Je zult niet alleen de benodigde kennis opdoen om een vaardig Energetisch Therapeut te worden, maar je zult ook in persoonlijk en spiritueel opzicht groeien. Je gaat je leven meer bekijken vanuit een holistische visie en de “rode draad” erin ontdekken. Het lesmateriaal is inzichtelijk en wordt met afwisselende werkvormen getoetst aan de praktijk. Je onderzoekt je eigen processen, je genezende kwaliteiten en waarnemende vermogens. Ieder advies aan je cliënten wordt in de opleiding eerst door jezelf ervaren.

"Je bent als Energetisch Therapeut inzetbaar als coach, trainer en adviseur en je kunt ook een eigen praktijk beginnen." Bron: Sonnevelt Opleidingen, Zaltbommel. Voor meer informatie over de opleiding: www.sonneveltopleidingen.nl

Ook ben ik docent bij de Kleine Tiki.
De Kleine Tiki is bedoeld voor een ieder die zich spelend en kunstzinnig wil uitdrukken op persoonlijk gebied en voor mensen die in hun helpende, educatieve, coachende of begeleidende werk ook kunstzinnig en spelend werkzaam willen zijn. De Kleine Tiki levert zo een waardevolle bijdrage voor ieder individu en ook voor opvoeders, beroepsopvoeders, hulpverleners, begeleiders, loopbaanplanners, onderwijzers, coaches, trainers, zangdocenten, dansdocenten, stembevrijders, yogadocenten, lichaamswerkers etc.
Artistieke ervaring wordt niet gevraagd, wel levenservaring en de bereidheid tot zelfonderzoek. Bron: De Kleine Tiki.

Voor meer informatie over de opleiding: www.dekleinetiki.nl