Ervaringen

"Ans zag ons kind echt zoals het is en herkende vele kenmerken, maar wist deze ook om te buigen naar positieve capaciteiten of eigenschappen! Zij benadrukte dat het kind goed is zoals het is. Het gevoel van eigenwaarde ging sprongen omhoog, ook werden concentratieproblemen een stuk minder en het kind ging weer stralen en werd weerbaarder!!! Zo sterk, dat het een jaar later, (nog steeds een zeer bescheiden persoontje) voor anderen opkomt als deze door de stoere kinderen worden gepest. Hij is degene die ze erop aanspreekt!!! Super!! Hij blijft nu echt bij zichzelf en het mooie is dat hij hierom niet wordt gepest! Hij heeft zich altijd heerlijk op z'n gemak gevoeld bij Ans en genoot van de aandacht, het begrip en de tijd die zij puur voor hem had." - Ouders van J.

"Ik heb het heel leuk gevonden bij Ans. We begonnen altijd met een kopje thee. Daarna moest ik opdrachtjes doen en gingen we ook wel eens een tekening maken. We deden ook vaak een opdracht dat je zo stil als een kikker moest zitten, of dat er een spinnetje aan een touwtje van je hoofd naar beneden ging. Daardoor kon ik me beter concentreren. Ik kreeg ook een steentje en een kikker mee. Door de kikker kon ik me beter concentreren en met het steentje kon ik beter opkomen voor mijzelf. Ik vind de kamer ook heel mooi. Heerlijk om er in rond te kijken. Ik voelde me daar heel vrolijk. Ans vind ik ook heel lief. Ik ben nu bij Ans voor bijles van rekenen. Ik vind haar heel aardig en ze is een goede hulp." - J.

"V. heeft het zo ontzettend fijn gehad,..ik heb ze nog nooit zo gelukkig gezien,..zo vrij!!!! Ze zat de eerste 10 minuten te springen op haar fiets dat ze het zo leuk had gevonden!!!" - Moeder van V.

"Mijn dochter heeft het nog steeds over 'stil zitten als een kikker'. Als D. nu niet kan slapen gaat ze helemaal uit zichzelf mediteren..."
Moeder van D.

"B. kwam gisteren zichtbaar/voelbaar monter en krachtig thuis. Heerlijk om te zien!" - Vader van B.

"Wat kun jij kinderen inspirerend, humorvol en natuurlijk benaderen." - M.